Δωρεά για τη στήριξη του Προγράμματος Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής “ΔΙΑΤΡΟΦΗ”

Το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής “ΔΙΑΤΡΟΦΗ” προσφέρει καθημερινά ένα υγιεινό γεύμα στο σύνολο των μαθητών δημόσιων σχολείων που συμμετέχουν και βρίσκονται σε κοινωνικοοικονομικά ευπαθείς περιοχές της Ελλάδας.

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου προσφέροντας ψυγεία προκειμένου να τοποθετηθούν σε 10 δημόσια σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου.

Στόχος της δωρεάς είναι η συντήρηση των εβδομαδιαίων ποσοτήτων σε γάλα και γιαούρτι που καταναλώνουν οι μαθητές, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες φύλαξης των γευμάτων (φρούτα, γαλακτοκομικά, αρτοσκευάσματα) στα σχολεία.

Ο Δωρεοδόχος
ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Το Ινστιτούτο Prolepsis δραστηριοποιείται στον χώρο της ιατρικής έρευνας, της προαγωγής υγείας, της εκπαίδευσης, της περιβαλλοντικής και εργασιακής ιατρικής από το 1990.

Από τις δράσεις του Ινστιτούτου ωφελούνται διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, όπως παιδιά-μαθητές, γυναίκες, άτομα Τρίτης Ηλικίας, μετανάστες, πρόσφυγες, λειτουργοί υγείας, άλλες επαγγελματικές ομάδες όπως αγρότες, εκπαιδευτικοί κ.ά., και το ευρύ κοινό.