Youth Action for Democracy: Προωθώντας τις αξίες και τα δικαιώματα της Ε.Ε. στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα

Φορέας Υλοποίησης: ActionAid Ελλάς
Πρόσκληση: Ευαισθητοποίηση και κατανόηση των δικαιωμάτων και των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Διάρκεια Έργου: 11 μήνες
Προϋπολογισμός: 59.338,33€
Χώρα: Ελλάδα
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Θέρμη, Κομοτηνή, Λάρισα

Το έργο “Youth Action for Democracy: Προωθώντας τις αξίες και τα δικαιώματα της ΕΕ στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα” στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και κατανόηση των δικαιωμάτων και των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τους νέους σε 4 Δήμους (Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Κομοτηνής, Λάρισας) με Δημοτικά Συμβούλια Νέων (ΔΣΝ), με απώτερο σκοπό την συμμετοχή τους στον δημόσιο διάλογο και την άσκηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων.

Ομάδες Στόχοι:

Νέοι και νέες ηλικίας 18 – 30 ετών από 4 Δήμους της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, Σύμβουλοι Νέων ή/και Εκπρόσωποι τοπικών Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, Τοπικές αρχές 4 Δήμων της Βόρειας Ελλάδας και το ευρύ κοινό με έμφαση στο νεανικό κοινό.

 

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις.